When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (Super Deluxe Fan Box)

Billie Eilish

Price
kr. 449,95
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Billie Eilish har haft en helt utrolig kometkarriere siden hendes debutsingle "Ocean Eyes" gik viralt og i dag har flere hundrede millioner streams på Spotify. I en alder af blot 17 år, med en stærk EP i rygsækken, står hun nu allerede som en af fyrtårnene på den internationale popscene. Det er med denne respektindgydende status at det unge kæmpetalent nu kan præsentere sit første regulære studiealbum, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Den tredje singleforløber, "Bury a Friend", har været katalysator for tilblivelsen af albummet. Det var den sang der satte gang i hele albumkonceptualiseringen, visuelt såvel som tematisk. "Bury a Friend" er bogstaveligt talt skrevet ud fra perspektivet hos 'monstret under sengen'. I metaforisk forstand er dette perspektiv et gennemgående tema. Billie Eilish anser sig selv for at være dette monster, der konstant kæmper mod sig selv som sin egen værste fjende.

When We All Fall Asleep, Where Do We Go? er skrevet, produceret og indspillet af den 17-årige enmandshær, i samarbejde med bror Finneas, i deres barndomshjem. Meget af sangskrivningen foregik i 2018 under den daværende turné, mens indspilningerne foregik i hjemmet når der var hul i kalenderen.

Comment

WHERE DO WE GO?/FAN BOX

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Udgave Super Deluxe Fan Box edition
Released 29/03-2019
EAN/UPC 0602577450372
Label INTES
Cat. no. 060257745037
Weight (estimated) 124 gram