Abbey Road - 50th Anniversary

The Beatles


Det ikoniske album med det ligeså ikoniske cover kan i år fejre 50 års jubilæum. Albummet hyldes med en eksklusiv jubilæmsudgivelse, ganske som det var tilfældet med Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band og sidst The White Album.

Abbey Road genudgives i 6 forskellige formater - alle med nyt stereo mix lavet af Giles Martin, søn af afdøde Sir George Martin (også kendt som den 5. Beatle), i samarbejde med hans faste tekniker Sam Okell. Derudover indeholder deluxeformaterne naturligvis et sandt slaraffenland af ekstraindhold.

Super Deluxe-bokssættet består af 40 numre fordelt på 3 CD'er med et utal af demoer, alternative takes, instrumentalversioner og ikke mindst 'The Long One (Trial Edit & Mix)', der er en alternativ version af det helt utrolige medley, som udgør en stor del af anden side på det oprindelige album. Dertil en Blu-ray Audio Disc med forskellige mixes (Dolby Atmos, 5.1 og 2019 Stereo Mix). Alt sammen pakket sammen med en 100 siders bog i 12" indpakning. Bogen indeholder forord af McCartney selv, historier om indspilningerne, gennemgang af numrene mv. - akkompagneret af sjældne og hidtil uudgivne fotos.


3CD + 1 Blu-ray Audio Disc

Media Musik     CD/Blu-ray Audio   (CD og Blu-ray Audio)
Number of units × 4
Edition Super Deluxe Box Set edition
Released 27/9-2019
EAN/UPC 0602577921124
Label Universal Music
Dimensions 172 × 135 × 13 mm
Weight 2,500 g


See more

Mere med The Beatles

Hvis du kan lide The Beatles, så måske...

See more

En del af: Beatles - Abbey Road (50th Anniversary Edition)

See more

En del af: Bedst sælgende bokssæt og deluxeudgaver

See more

En del af: Musik: Mest populære

See more

En del af: Musik på lager

See more

En del af: Lageroprydning - musik

See more

En del af: The Beatles, McCartney, Harrison, Lennon, Ringo