Never Boring

Freddie Mercury


Never Boring-bokssættet er et perfekt dokument over Freddies uforlignelige evner som sanger, sangskriver, performer og som menneske.

Udgivelsen er nøje sammensat og produceret af Queens faste lydteam Justin Shirley-Smith, Kris Fredriksson og Joshua J Macrae, der også co-produerede soundtracket til den Oscarnominerede filmperle, Bohemian Rhapsody.

Bokssættet her er den komplette oplevelse: Tre CD'er med i alt 32 numre + en DVD og en Blu-ray med promovideoer, interview og nyrestaurerede optagelser af hans koncertoptrædener med Montserrat Caballé. Dertil en 120 siders hardback-bog fyldt med sjældne og uudgivne billeder, citater og tanker fra Freddie selv og introduktion af Rami Malek der spillede Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody-filmen. I boksen medfølger desuden en plakat af Freddie + artwork skabt af den anerkendte kunstner Jack Coulter med inspiration fra sangen "Mr Bad Guy".

De tre CD'er indeholder specialudgaverne af albummene Mr Bad Guy og Barcelona på CD + en 12 numre lang CD-opsamling med Freddies største solosange.


3CD + DVD + Blu-ray

Media Musik     CD/DVD/BD   (CD + DVD + Blu-ray)
Number of units × 5
Udgave Box Set edition
Released 11/10-2019
EAN/UPC 0602577410499
Label UNIVERSAL
Cat. no. 060257741049
Weight (estimated) 750 gram

See more

Mere med Freddie Mercury

Hvis du kan lide Freddie Mercury, så måske...

See more

En del af: Nye og kommende CD-udgivelser

See more

En del af: Freddie Mercury - Never Boring + Reissues

See more

En del af: Musik: Mest populære