Alting har en ende

Michael Bundesen

Price
kr. 149,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Han var ” Bonden”, forsangeren for hele Danmarks Shu-Bi-Dua. Men også Michael, der aldrig lod ugebladene komme tæt på.
Nu fortæller Michael Bundesen for første gang, hvorfor han i årtier holdt privatlivet for sig selv og ikke inviterede danskerne ind bag hækken i villaen nord for København. Dette er den ufortalte historie om bagsiden af berømmelsen. Og om den dag i 2011, da to blodpropper tog Michael Bundesen væk fra de danske scener og sluttede eventyret Shu-Bi-Dua.
Bogen er dog først og fremmest en begejstret beretning om tiden i 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne med vanvittig, eksploderende energi i drengeklubben Shu-Bi-Dua. Nationalbandet, der skabte nogle af vores mest elskede sange, mens de bag scenen flere gange var på randen af totalt kollaps. Det er en bog om en nørdet knægt fra Taarbæk, der altid vidste, at lige præcis han skulle være Danmarks Elvis. Om at perfektionere kunsten at læse publikum og give dem præcis, hvad de ønsker. Om at blive det bedst sælgende band i Danmark nogensinde. Om at stå på scenen i Tivoli i voksenble og grine dybt i maven. Om at have svært ved at stoppe det hele. Og om de forbandede blodpropper, der tvang ham til det.  

Comment

Selvbiografi - fortalt til Kaare Sørensen

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 07/11-2018
ISBN13 9788772005683
Publisher People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Pages 350
Dimensions 234 × 165 × 34 mm
Weight 815 gram
Language Danish  
Original language Danish

Hvis du kan lide Michael Bundesen, så måske...

See more

En del af: Prisfald Bøger

See more

En del af: Biografier og Erindringer

See more

En del af: Bedst Sælgende Bøger

See more

En del af: Juletilbud på biografier