This is my life

Bo Østlund & Henriette Wittrup

Price
kr. 79,00
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:Her er mindebogen til alle, som elskede Kim Larsen og hans musik.
'This is my life' er først og fremmest en smuk og spændende billedrejse med fine tekster gennem Kim Larsens fantastiske liv med 250 unikke fotos taget i en periode på 50 år af 106 af Danmarks bedste fotografer.  
Fra ungdomsdagene på Christianshavn og frem til hans død en søndag morgen i eventyrdigterens by efterfulgt af danskernes varme og rørende farvel.
Billederne er valgt blandt mere end 10.000 fotos, og den mere end 200 sider store bog er propfyldt med dejlige minder om troubadouren, som ramte en hel nations sjæl med sin poetiske strengeleg, og som berørte alle danskere fra 0 til 100 år med sine mere end 500 tekster og melodier.
'This is my life' er også en rejse gennem tiden og landet og en historie om før og nu. En Danmarkskrønike med Kim Larsen som omdrejningspunktet, og måske finder du også dig selv eller én, som du kender, på et af de mange billeder.
I bogen fortæller en lang række kendte danskere - heriblandt musikere som Lars Lilholt og Viggo Sommer - også, hvad Kim Larsen betød for dem, ligesom de også afslører deres yndlingssange og bedste minder med hele Danmarks nationalskjald.
Bag i bogen er der en diskografi over Kim Larsens albums samt en tidslinje med de største nedslag i hans liv - både privat og professionelt.
Mere end 50.000 danskere har indtil nu købt og er blevet dybt berørt over 'This is my life', og vil du også gemme Kim Larsen i dit hjerte og på din bogreol, er dette den helt rigtige bog. 
*
DBC:
'Et virkelig fint og gennemarbejdet billedværk med masser af facts og fine fotografier. Bogen er interessant, da den ikke blot fortæller om Kim Larsens karriere, men dermed også et lille stykke dansk kulturhistorie. Anskaffelse anbefales.'

Comment

Til minde om hele Danmarks spillemand

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 6th oplag
Released Danmark, 02/11-2018
ISBN13 9788791901577
Publisher Forlaget Heatherhill
Genre Biografier & Erindringer
Pages 204
Dimensions 235 × 235 × 21 mm
Weight 962 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Jørn Rasmussen
Foreword Author Bo Østlund

Hvis du kan lide Bo Østlund & Henriette Wittrup, så måske...

See more

En del af: Biografier og Erindringer

See more

En del af: Bedst Sælgende Bøger