Planet Cool

Iris Gold

Price
kr. 159,95
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Det dansk/jamaicansk/indiske stjerneskud Iris Gold udgivet sit debutalbum på vinyl den 5. juli 2019.

Iris Gold er modsætningernes mester. Den ene dag tænder hun konfettikanonerne og drysser med guld foran 15.000 mennesker og 1 million seere til det DR1-transmitterede Sport 2018 gallashow. Den næste sidder hun i bus 9A på vej til øveren i Bolsjefabrikken, hvor et af Københavns forladte industrikvarterer venter på at blive erstattet af mondæne lejligheder med altan.

At jonglere med konstant skiftende virkeligheder og miljøer har været dagens kost for Iris Gold, siden hendes mor af indisk herkomst forlod London, hvor hun havde fået barn med hendes jamaicanske far, og flyttede til kvarteret omkring Christiania i København. Her voksede lille Iris med de store krøller op og fik nye venner, nye legekammerater, og endda en ny familie.

Albummet Planet Cool er en hyldest til diversitet og til alle de mennesker, Iris Gold har mødt på sin vej først i København og siden i London, hvor jagten på en musikalsk karriere har ført til møder med kunstnere, man uden at blinke ville kunne kalde stjerner. Blandt andet har hun varmet op for Taylor Swift, Robbie Williams og Miguel.

Media Musik     LP   (LP VINYL)
Released 05/07-2019
EAN/UPC 7332181093568
Cat. no. PGMDK606LP
Genre Local
Weight (estimated) 300 gram