Rockabilly Heart

Rockabilly Heart

Price
kr. 49,95
Expected to ship
3-5 workdays

Our customers say:2013's måske største musikalske nyhed og nok også den mest spøjse: Tamra Rosanes, Danmarks ukronede country dronning er hoppet på Rockabilly toget og har forenet sine musikalske kræfter med Den Skaldede Kok og Morten Wittrock.

Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge af kontrabas og kogebøger, Olsen Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rockn roll pianist, Morten Wittrock, skabt Rockabilly Heart Albummet indeholder nogle af rockabilly- og rock n roll-genrens allerstørste hits.

De tre vendte i sensommeren 2013 hjem fra en længere inspirationstur til rockabillys fødested og nuværende mekka, Memphis, Tennessee. Det blev til et visit i Sun Studios hvor stjerner som Johnny Cash, Elvis Presley og Jerry Lee Lewis startede deres karrierer. Tamra indspillede i den forbindelse en duet med den tidligere sangskriver og producer for Johnny Cash - Cowboy Jack Clement som samtidig fungerede som tekniker i Sun Studios. Rockabilly Heart var derudover i studiet i Nashville med saxofonisten Jim Hoke, mundharpe-legenden Charlie McCoy og Garth Brooks guitaristen Chris Leuzinger. Under danske himmelstrøg har bl.a. Jens Runge samt Shubiduas Claus Asmussen og Peter Andersen bidraget til denne plade.

Ud over de 16 sange på albummet, medfølger en DVD hvor Den Skaldede Kok præsenterer "Rockabilly"-madretter inspireret af sydstatens madtraditioner.

Media Musik     CD/DVD   (CD og DVD)
Number of units × 2
Udgave CD+DVD edition
Released 20/01-2014
EAN/UPC 5700907260426
Weight (estimated) 150 gram

Tracklist