Reckless Twin

Mads Langer


18. marts lander det femte album fra Mads Langer. Her tilføjer han skarpere kanter til sin musik og står dermed frem som et mere helt menneske og en mere hel musiker. Og nøglen ligger i titlen: Reckless Twin .

"For mig betyder Reckless Twin, at der findes en del af dig selv, du ikke kan styre med din fornuft. Det er drifter, kærlighed, reflekser, intuition og så videre. I de aspekter af livet er det din Reckless Twin, der har styringen," siger Mads Langer.

En væsentlig del af skiftet ligger i selve processen frem mod det færdige album. For første gang har Langer helt selv styret hele processen, valgt samarbejdspartnere og produceret ligesom han selv spiller de fleste instrumenter. En væsentlig samarbejdspartner har dog været Sune Wagner fra Raveonettes og Psyched Up Janis.

"Det sagde bare bang! Jeg havde ledt efter en samarbejdspartner, som kunne hjælpe mig med at finde vej ind til, hvorfor jeg overhovedet var begyndt at skrive musik. Det fandt jeg i Sune, og han har rykket mig ud i nogle hjørner, jeg aldrig har været," siger Mads Langer.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 18/03-2016
EAN/UPC 0889853104222
Label Sony Owned
Cat. no. 88985310422
Weight (estimated) 124 gram