Masseduction

St. Vincent

Price
kr. 99,95
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:


Also available as:


St. Vincent er en af de mest anerkendte kvindelige kunstnere på den internationale musikscene p.t. Med hendes to seneste album, Strange Mercy og i særdeleshed det selvbetitlede hovedværk fra 2014 har hun etableret sig som en regulær musikalsk enspænder af Guds nåde. Hun går ikke på kompromis, hvilket gør at hendes alsidige musikalske spændvidde får lov til at få frit løb, til både pressens og nysgerrige musikelskeres store fornøjelse.

Som andre store kvindelige kunstnere før hende(fx Björk og PJ Harvey), viger St. Vincent heller ikke bort fra kontroversielle emner og tematikker, hvilket ikke mindst er tydeligt på albumcoveret til det længeventede nye album, Masseduction. Men politiske budskaber stjæler fortsat ikke fokus fra kernen i hendes projekt: Godt, gedigent musikhåndværk der tester gængse genremæssige forestillinger.

CD-udgaven har ikke fået officiel dansk release, så den skal skaffes hjem fra England. Den vil derfor nok først kunne leveres nogle dage efter den officielle udgivelsesdato.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 13/10-2017
EAN/UPC 0888072384934
Label UNIVERSAL
Cat. no. 0088807238493
Genre Pop
Weight (estimated) 124 gram