Homegrown

Neil Young

Price
kr. 129,95
Expected to ship
7-10 workdays

Our customers say:


Also available as:


Omtrent 46 år efter sin oprindelige indspilning, ser et af de mest sagnomspundne Neil Young-album endelig dagens lys.

Homegrown bliver ofte omtalt af Neil Young-fans som et af de store glemte album. Neil Young omtaler selv albummet som 'the one that got away'. Albummet er den hidtil uhørte bro mellem hovedværket Harvest og Comes a Time og skulle oprindeligt være udkommet i 1975. Det var et album præget af hjertesorg og smerte i et så altomfattende omfang, at Neil Young ikke selv kunne holde ud til at lytte til det. Men som alle gode kærlighedshistorier er der en lykkelig udgang, selvom vi har måttet vente næsten 50 år på den.

Homegrown blev indspillet i 1974 og begyndelsen af 1975. De originale mixes er blevet restaureret med kærlighed og nidkærhed af John Hanlon, og masteret af Chris Bellman ved Bernie Grundman Mastering. Det gør Homegrown til en spritny og frisk oplevelse.

På albummet gæstes Neil Young af mange musikalske venner. Levon Helm spiller trommer på nogle numre, Karl T Jimmel på andre. Emmylou Harris synger på et nummer. Og man kan høre Ben Keith på steel og slide, Tim Drummond på bas og Stan Szelest på klaver.

Homegrown består af 12 sange, hvoraf 7 ikke før har været ude, mens de resterende numre er her i andre versioner end man sidenhen kom til at kende.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 19/6-2020
EAN/UPC 0093624898672
Label REPRISE
Cat. no. 0093624898672
Genre Blues
Dimensions 125 × 142 × 10 mm
Weight (estimated) 124 g


See more

Mere med Neil Young

Hvis du kan lide Neil Young, så måske...

Andet i samme serie

See more

En del af: Neil Young - Homegrown

See more

En del af: Nye og kommende CD-udgivelser

See more

En del af: CD: Mest populære

See more

En del af: Bedstsælgende musik på CD