Dunkirk

Christopher Nolan


En af vor tids største instruktører har vundet både kritikernes og publikums hjerter med dette storværk - muligvis den bedste krigsfilm siden Saving Private Ryan.

26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater. Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...

Christopher Nolan har til tider delt vandene med sine ambitiøse Hollywoodproduktioner (fx hans forrige Science Fiction-epos, Interstellar), men med Dunkirk har han for alvor bjergtaget den gængse biografgænger såvel som hele den internationale kritikerstab. Et ubestridt mesterværk!

Media Film     Blu-ray   (Blu-ray Disc)
Composer Christopher Nolan
Released 18/12-2017
EAN/UPC 7340112740160
Weight (estimated) 126 gram
Region code Region 0 (Alle lande) Region B (Europe, Africa, Southwest Asia and Oceania)
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English