Lotto


Jørgen arbejder på en fabrik i provinsen. Han er tillidsmand og formand for lottoklubben. En god og populær kollega og et godt menneske - faktisk bedre end de fleste, hvis han selv skal sige det.

I årevis har arbejds-kammeraterne spillet Lotto og i årevis har Jørgen også lige snuppet sig en privat kupon til sin kone Gitte.

En dag står han med en vinderkupon i hånden. Det er klubbens, og klubbens gevinst er på 3,6 millioner. Men hvad nu, hvis det var deres private kupon? Det kunne jo godt have været deres egen kupon? De ligner jo hinanden, sådan nogle Lotto-kuponer.

Comment

Jørgen (SØREN PILMARK) arbejder på en fabrik i provinsen. Han er tillidsmand og formand for lottoklubben. En god og populær kollega og et godt menneske - faktisk bedre end de fleste, hvis han selv skal sige det. I årevis har arbejds-kammeraterne spillet Lotto og i årevis har Jørgen også lige snuppet sig en privat kupon til sin kone Gitte (DITTE GRÅBØL). En dag står han med en vinderkupon i hånden. Det er klubbens, og klubbens gevinst er på 3,6 millioner. Men hvad nu, hvis det var deres private kupon? Det KUNNE jo godt have været deres egen kupon? De ligner jo hinanden, sådan nogle Lotto-kuponer PETER SCHRØDERs nye komedie er en forrygende forviklingskomedie om ægteparret Jørgen og Ditte - storspillende Søren Pilmark og Ditte Gråbøl. Kollegaerne spilles blandt andet af Thomas Bo Larsen, Nikolaj Kopernikus og Bjarne Henriksen, og filmens handling er faktisk hentet i det virkelige liv.

Media Film     DVD
Released Danmark, 06/12-2006
EAN/UPC 5708758660549
Cat. no. 5708758660549
Genre Komedie
Weight (estimated) 124 gram
Playtime 01:28:00
Region code Region 2 (Europa)
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English
Director Peter Schrøder

See more

En del af: Billige DVD'er

See more

En del af: DVD & Blu-ray Lager

See more

En del af: Film-lageroprydning: 50% rabat

See more

En del af: Danske komedier

See more

En del af: Film på lager

See more

En del af: DVD'er og Blu-rays: Frit valg 39,95 kr./stk.