Ild - Eventyrlig Mad

Nikolaj Kirk, Morten Kirckhoff, Mikkel Maarbjerg

Price
kr. 363,00
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:Af  Tv-værten Nikolaj Kirk (Nak og æd) Michelin kokken Mikkel Maarbjerg lavet opskrifterne – og fotografen & Tv-værten Morten Kirckhoff (Nul Stjerner + Forladte Steder) har taget alle fotografierne. 
Tre kammarater på tur. To kokke og en fotograf med skovbunden som underlaget og himlen som loftet. I weekender, enkelte dage og uger. Medbrigenden gode råvarer, telte og soveposer. Brænde og et tændt bål. Samvær og noget på hjertet. Tobak i lommen og rom i koppen. 
Vi har lavet vores retter, lagt fra et køkken og fotostudie. Vi har nydt dagene og den mad vi har lavet – om det har været i regn, sol eller sne. Og mens vi har arbejdet med opskrifterne ude i det fri, har vi dokumenteret vores oplevelser gennem fotografier. Og vi lader dem fylde bogens sider ud som en påmindelse om, hvor smuk og eventyrlig naturen er. 
Rane Willerslev har skrevet forordet. 
Jes Stein Pedersen, genbesøgt nogle af litteraturens øjeblikke, hvor forfattere gennem tiderne har givet det skrevne ord et liv – med ilden, naturen og eventyret for øje. 
Kunstneren John Kørner har generøst givet os et indblik i hans verden, hvor hans kunst kredser om nogle af de følelser, der vækkes, når man er ude i naturen. Der hvor noget uforståeligt, føles simpelt og livsgivende. 
Bogen kommer hele vejen rundt – fra jordovne, saltdeje og rygning til brugen af mos, blade og skind som kogegrej. Der er opskrifter til 60 retter, hvor hver opskrift har en teknik, en idé til, hvordan man kan gøre. Nogle retter er helt simple. Andre kræver lidt mere.
De er mere tænkt som eksempler på teknikker, idéer og løsninger i forhold til råvarer og måltider.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 06/11-2019
ISBN13 9788799682461
Publisher Forladte Steder
Genre Kogebøger
Pages 330
Dimensions 320 × 250 × 40 mm
Weight 2.530 g
Language Danish  
Original language Danish

Hvis du kan lide Nikolaj Kirk, Morten Kirckhoff, Mikkel Maarbjerg, så måske...

See more

En del af: Mad og Drikke

See more

En del af: Populære kogebøger

See more

En del af: Bøger: Mest populære