Byens spor: Byens spor 1 PB

Lars Saabye Christensen

Price
kr. 100,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I ejendommen på Kirkeveien 127 i Oslo møder vi den 32-årige Maj Kristoffersen, aktiv i Norsk Røde Kors, når hun ikke tager sig af sønnen Jesper og ægtefællen Ewald, der arbejder på et reklamebureau og er stamkunde i baren på Bristol. Overboen, fru Vik, er enke, og på kirkegården møder hun Olaf Hall, hvis stedsøn, Bjørn Stranger, redder slagterens dreng, Jostein. Han er ven med Jesper, en kejtet og følsom dreng, der finder en forbundsfælle for sine spirende kunstnerdrømme i den italienske hyggepianist Enzo Zanetti.  Den norske forfatter, Lars Saabye Christensen, er på hjemmebane i denne roman, der binder en række skæbner sammen til et formidabelt portræt af Oslo i efterkrigsårene. Et kærlighedsbrev til en by – og til dens kvinder. Byens spor 1 er første bind i en trilogi.
"En udgivelse, som ånder kvalitet fra ende til anden." – Politiken, 5 hjerter."Stor og finurlig roman. " – Jyllands-Posten, 5 stjerner.
"Stor litteratur. " – Berlingske, 5 stjerner. "Går læseren direkte i hjertet." – Kr. Dagblad, 5 stjerner."En af Nordens allerstørste forfattere, en historiefortæller af Guds nåde.” – Information.

Comment

Ewald og Maj

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 4th edition, 2nd oplag
Released 10/05-2019
Original release date 2018
ISBN13 9788793661691
Publisher Grif
Genre Skønlitteratur
Pages 443
Dimensions 222 × 142 × 35 mm
Weight 505 gram
Language Danish  
Original language Norwegian
Cover Artist Alette B.

See more

Mere med Lars Saabye Christensen

Hvis du kan lide Lars Saabye Christensen, så måske...

See more

En del af: Skønlitteratur

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner