Nemt vegetarisk


Med bogen "Nemt vegetarisk" får du en række nemme og velsmagende grønne opskrifter fra det vegetariske køkken. 
Der er opskrifter på alt fra en sund start på dagen, over lækre aftenretter til hele familien – og søde lækkerier til en hyggelig aften i venners selskab. Alle opskrifter er vegetariske. Og der er skruet helt op for smagen! En grønnere livsstil er hermed indenfor rækkevidde… 
Opskrifterne er et inspirerende start sted for dig, som gerne vil leve lidt grønnere med flere grøntsager, frugter og bælgfrugter. Det vegetariske køkken har aldrig været nemmere at komme i gang med. Grønthandlere og supermarkeder er nu endelig gearet til det voksende antal, der gerne vil leve mere vegetarisk, så find de grønne ingredienser frem, og lad fantasien råde! 
Nemt vegetarisk er en samling af opskrifter fra flere forskellige sunde kogebøger, alle udgivet på FADL’s Forlag. Forfatterne er madbloggere, og de har før udgivet følgende bøger: Emma Martiny (Skønne salater og vidunderligt tilbehør, Herlig og ærlig mad, Fabelagtige Fristelser og Grøntsagsglæde), Mia Sommer (Vegansk velvære), Julie Bruun (Hverdagsfavoritter), Stinna Guldmann Marker (Hverdagsfavoritter), Christine Bonde (Vegansk til den søde tand), Louise Beck Brønnum (SÆSON), Helle Brønnum Carlsen (SÆSON), Louise Bruun (Sund med chokolade) og Signe Moesby Leth (Regnbuemad).

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 3rd oplag
Released 10/04-2019
ISBN13 9788793590854
Publisher FADL's Forlag
Genre Kogebøger
Dimensions 257 × 198 × 21 mm
Weight 820 g
Language Danish  
Original language Danish