Grønne spirer

Maria Felding

Price
kr. 282,00
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:Grønne spirer er bogen, som alle forældre med interesse for grøn kost bør eje. 
I bogen gennemgår klinisk diætist Maria Felding, der har speciale i plantebaseret ernæring, alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være omkring grøn børneernæring, og hvorfor der kan være store fordele ved at give sit barn grønne vaner fra start. 
Den populære kogebogsforfatter og mor til 3 veganske børn, Mia Sommer, har lavet en række simple, næringsrige og veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn den lækreste og sundeste start på livet. 
Grønne spirer fokuserer på ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet, amning og til ældre børn. Der redegøres bl.a. for, hvordan veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, om amning, modermælkserstatninger m.v.. Der gives svar på de hyppigste spørgsmål, og også hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 
Alle børn har godt af sunde og grønne vaner, og med denne bog får forældrene hjælp til at give deres børn den bedste start.
Om forfatterne
Maria Felding er medforfatter til bogen Den plantebaserede kost, og Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære og Veganske fristelser, og hun er blevet valgt som årets veganer to gange af foreningen 'Mad med medfølelse'.

Comment

Alt om vegansk ernæring til børn

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 20/03-2019
ISBN13 9788793590618
Publisher FADL's Forlag
Genre Kogebøger
Pages 260
Dimensions 256 × 197 × 30 mm
Weight 1.160 g
Language Danish  
Original language Danish