En håndfuld eksistentielle vilkår

Lise Søelund

Price
kr. 174,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I et samfund, hvor vi har flere muligheder end nogensinde, er der også mange flere  valg at træffe. Den angst, det medfører, gør også Søren Kierkegaards tanker mere relevante end nogensinde før. 
Filosof og etnolog Lise Søelund fortolker og formidler elegant den store filosof, så det er til at genkende for enhver med Facebook Blues.
Selvom Kierkegaard er fra 1800-tallet, og det kunne anføres, at han er utidssvarende set med et moderne menneskes øjne, må man erkende, at han er mere tidssvarende end nogen sinde før. Han kan som en anden psykolog redegøre for, hvad der er karakteristisk for den menneskelige eksistens og ikke mindst, hvad der kan forhindre os i at gøre alvor af de ønsker og drømme, som vi alle undfanger. Han sætter fingeren på de ømme steder. Det drejer sig om en femkant eller pentagon – om en håndfuld eksistentielle vilkår. De presser sig på, efterhånden som vi modnes og ønsker at tage ansvar i vores liv. 
Lise Søelund har gennem mange år specialiseret sig i Kierkegaards tænkning. Hendes omfattende forfatterskab tæller også Kunsten at være menneske og At være sig selv – en introduktion til Kierkegaards tænkning om den store dansker. Hun er udover forfatterskabet ansat som filosof ved Silkeborg Bibliotekerne. 

Comment

Kan man bruge Kierkegaard til noget i det moderne samfund?

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 05/10-2016
ISBN13 9788793091962
Publisher EgoLibris
Genre Filosofi
Pages 180
Dimensions 210 × 140 × 12 mm
Weight 400 gram
Language Danish  
Original language Danish
Cover Illustrator Lotte Lund / Grafisk Genvej