Mit liv med Spies, Sjakalen, og Scarface

Carl Bjerredahl Inger Weile

Price
kr. 242,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:INGER WEILE overlevede et fantastisk liv med den flamboyante rejsekonge Simon Spies, med verdens farligste mand, Carlos ” Sjakalen”, og som callgirl, kokainmisbruger og mafiafrue i 1980’ernes Miami.   
Inger var 18, men meget mere end en morgenbolledame. Hun forelskede sig i mennesket bag millionæren. Og kærligheden var gengældt: Simon Spies udråbte den kønne pige med det evige smil til sin kommende kone. Men Inger fik nok af frigjortheden i Simons harem. Hun stak af til Paris – hvor hendes liv tog en utrolig drejning.   
Inger Weiles erindringsbog er det hidtil ufortalte drama om kvinden, der ikke blev arving til Spies-koncernen. Historien er hæsblæsende som en thriller og krydret med ukendte anekdoter om manden, hun elskede over dem alle. Det er en åbenhjertig fortælling om to eventyrlige år med Simon Spies – og tyve års livsfarlig efterfest blandt topterrorister, Hollywoodstjerner og hårdkogte kriminelle. Om et liv med fester, farver og fortrydelse, som Inger Weile kun slap levende fra ved et mirakel.  

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 09/10-2018
ISBN13 9788772005591
Publisher People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Pages 320
Dimensions 227 × 148 × 32 mm
Weight 604 gram
Language Danish  
Original language Danish