I Magtens Skygge

Viveca Sten

Price
kr. 96,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kæresten Jonas og deres lille datter Julie. Men idyllen spoleres, da rigmanden og storkapitalisten, Carsten Larsson, flytter til øen. Han har et blakket ry, der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det hus, han er ved at bygge ud til vandet og den smukke strand på sydsiden af øen, er alt for luksuriøst. Kapitalistsvin, siger naboerne og klager over, at huset ikke passer ind i ø-miljøet.   

Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller udtryk for bevidst sabotage? Da Carsten Larsson inviterer til indvielsesfest, ender det i en katastrofe. Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år side, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl om, han orker at blive ved. Fortsætte med at grave efter de mørke kræfter, der rører sig i sommerparadiset. Og denne sag bliver den sværeste, han endnu har prøvet kræfter med.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition
Released 10/03-2017
ISBN13 9788771804881
Publisher People'sPress
Genre Pb, Krimi og Spænding
Pages 400
Weight (estimated) 369 gram
Language Danish  
Original language Swedish

See more

Mere med Viveca Sten

Hvis du kan lide Viveca Sten, så måske...

See more

En del af: Krimikampagne - stort udvalg til under 100 kr./stk.