Læring i dagtilbud: Barnets digitale læringsrum Godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)

Lars Friis Laursen og Jesper Petersen

Price
kr. 259.20
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Barnets digitale læringsrum
Godt i gang med digitale medier i dagtilbuddets pædagogiske praksis (inkl. hjemmeside)
Denne bog er en praktisk guide, så alle – uanset forudsætninger – kan komme i gang med it og digitale medier i det daglige, pædagogiske arbejde. Bogen er skrevet ud fra devisen om enkelhed, tilgængelighed og en legende, lærende tilgang. I bogen præsenteres en lang række pædagogiske aktiviteter, hvor børn og voksne sammen kan inddrage, eksperimentere og have det sjovt med it. Aktiviteterne er inddelt efter de seks læreplanstemaer.

Herudover vil der være hjælp til at sikre et godt fundament for arbejdet med it, blandt andet i form af en it-strategi, ligesom der er gode råd til forældresamarbejdet og de mange helt grundlæggende praktiske spørgsmål, der dukker op, når it bliver en del af hverdagen med børnene. Her vil der blandt andet være hjælp at hente til udvælgelse og installering af apps.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/detdigitalebarn. Her kan man downloade arbejdsark samt søge yderligere inspiration til arbejdet med digitale medier i pædagogisk praksis. På hjemmesiden vil der også være en app-guide inddelt efter de pædagogiske læreplanstemaer.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 29/10-2014
ISBN13 9788771600018
Publisher Dafolo
Cat. no. 7393
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Pages 100
Dimensions 240 × 170 × 7 mm
Weight 280 g
Language Danish  
Original language Danish