Angel Wings: Angel Wings 1

Yann

Price
kr. 160,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:1944. De japanske styrker har okkuperet hela Burma og truer nu med at fortsætte ind i Indien og Kina. I et forsøg på at bremse den japanske fremrykning har den amerikanske hær oprettet en luftbro, der forsyner kinesiske og amerikanske baser i Kina med våben og fornødenheder.   
Angela "Angel" McCloud er en WASP, en af flyvevåbnets kvindelige transportpiloter. På den farlige rute over "Puklen", bjergkæden i det nordligste Burma, eskorteres transportflyene af "Burma Banshees", jagerfly af model Curtiss P-40 Warhawk. For at vinde kamppiloternes respekt må Angel vise, at hun har det mod og de evner, der kræves for at klare udfordringerne ved fronten. Det her er hendes historie.   
Den eminente franske fly-tegner Romain Hugault (kendt for ” Den Store Hornugle”) er tilbage med et nyt, storslået krigsdrama, denne gang henlagt til Anden Verdenskrigs slutspil i Asien.   
Ekstra: Ordliste med militære begreber og stednavne samt de virkelige personer, der medvirker.   
Angel Wings indgår i Cobolts nye kollektion af fly- og krigstegneserier, der foreløbig også omfatter serien Den Røde Baron.

Comment

Burma Banshees

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 08/02-2017
ISBN13 9788770856478
Publisher Cobolt
Genre Tegneserier, Div.
Pages 48
Dimensions 324 × 244 × 11 mm
Weight 561 g
Language Danish  
Original language French
Artist Romain Hugault