Natur og miljø i pædagogisk arbejde

Lasse Thomas Edlev

Price
kr. 344,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Natur og udeliv kan for mennesker i alle aldre have stor betydning for læring, sundhed, trivsel og livsglæde. I det fri kan der skabes uovertrufne rammer for faglig undervisning, sanselig erfaring og personlige oplevelser. Det skaber værdi for det enkelte menneske, men også for samfundet som en helhed.

Ny, revideret udgave Natur og miljø i pædagogisk arbejde er en meget populær lærebog, som nu kommer i 3. reviderede udgave. Siden bogen udkom første gang i 2004, er der sket en rivende udvikling inden for naturpædagogik, naturfag, udeskole, udeliv og naturterapi. Disse nye tendenser har sat sit præg på 3. udgave, som er blevet omarbejdet og tilføjet nye spændende kapitler.

Bogens indhold Bogen beskriver en række pædagogiske metoder, som indtænker natur og miljø i arbejdet med mennesker under dannelse, udvikling, læring, socialisering og rehabilitering. Som en særlig styrke kæder bogen konsekvent teori og praksis sammen, og den er rig på tips, eksempler og casestudier, hentet fra forfatterens mangeårige erfaringer.

Jo flere, der får indsigt i og værdsætter natur og miljø, desto bedre forudsætninger får vi for i fællesskab at udvikle et bæredygtigt samfund. Derfor lægger bogen vægt på at opleve og nyde naturens kvaliteter på egen krop såvel som det at tilegne sig forudsætninger for at håndtere miljøet med omtanke for økologi og global balance.

Hvem kan have glæde af bogen? Bogen henvender sig til en bred gruppe af læsere i det pædagogiske felt, fra dagtilbud til hele skoleområdet, ligesom den også er meget relevant inden for social- og specialpædagogikken.

Natur og miljø i pædagogisk arbejde har i mange år været flittigt læst på landets pædagoguddannelser. Med sin brede tilgang har den skabt faglig fordybelse og inspireret til en mangfoldighed af projekter. Andre professioner med interesse for natur, miljø og pædagogik har ligeledes benyttet bogen og fundet vejledning og inspiration.

Med de nye kapitler om ” Udeliv for alle” og ” Naturterapi” appellerer bogen nu i højere grad også til professioner, der beskæftiger sig specifikt med personlig udvikling, naturterapi og rehabilitering af mennesker i naturen.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 3rd edition, 2nd printing
Released 31/8-2015
Original release date 2008
ISBN13 9788762815858
Publisher Gyldendal
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Pages 344
Dimensions 246 × 172 × 20 mm
Weight 759 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Peter Yde Jensen
Artist Busto Graphic Design