Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed

Bo Hejlskov Elvén, Hanne Veje, Henning Beier

Price
kr. 322,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:De fleste mennesker klarer sig fint i livet. De får uddannelse,job, stifter familie og bliver gamle uden store vanskeligheder. Denne bog handler ikke om dem, men om de mennesker, for hvem livet indebærer hårdt arbejde. En del af dem får diagnosersom Aspergers syndrom, ADHD eller Tourettes syndrom. Nogle beskrives som uopdragne, andre som psykisk sårbare. Det, de har tilfælles, er, at de mislykkes på områder, hvor andre klarer sig fint. Denne sårbarhed gør det svært at leve på samfundetspræmisser, og vi har derfor en pligt til at tage særlig hånd om børn og voksne med udviklingsforstyrrelser.

Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed er en neuropsykologisk og praktisk-pædagogisk vejledning til lærere, pædagoger, forældre, psykologer og andre, der har at gøre med børn og unge med udviklingsforstyrrelser. Bogen falder i tre dele:
Del 1: Samfund og diagnoser
Del 2: Beskrivende symptomer
Del 3: Praksis i indsatser.

Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed er skrevet af en psykolog, en pædagogisk rådgiver samt en læge og psykiater. De tre perspektiver væves ind i hinanden og giver dermed et bredt billede af et kompliceret felt.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 5th printing
Released Danmark, 10/2-2012
ISBN13 9788777067938
Publisher Dansk Psykologisk Forlag A/S
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Pages 276
Dimensions 240 × 173 × 20 mm
Weight 615 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Sysser Bengtsson
Foreword Author Poul Nyrup Rasmussen