Det der bare måtte siges...

Else Ø. Andersen

Price
kr. 125,00
Expected to ship
25-33 workdays

Our customers say:»Der er en revne, en revne i alting. Det er sådan lyset kommer ind« Leonard Cohen.
Sårbarheden har kvaliteter i sig, som det menneskelige øje har svært ved at se. Gud ser det! Han bruger det uperfekte og skrøbelige, og sådan kommer den guddommelige herlighed til syne i verden.

Del 1 indeholder en personlig fortælling om en barndom på landet, om vovemod i ungdommen og et voksenliv med mange udfordringer. Dilemmaer og personlig udvikling kommer bl.a. til udtrykt gennem breve og dagsbogsnotater.

Del 2 blev skrevet under et ferieophold i byen Torrox i Andalusien, Spanien. Her udspilles en dramatisk virkelighed, krydret med detaljerede beskrivelser af tanker, drømme, og oplevelser.

Del 3 er en personlig fortælling, om det der ramte familien, da vores ældste søn begik selvmord. Med udgivelsen af bogen håber jeg, at historien må være med til at åbne, så mennesker kan se hinanden i øjnene, og tale om alt det skrøbelige og tabubelagte. Det perfekte findes ikke, der er skår i alting. Men vores sammenbrud og skår er ikke meningsløse, de kan bruges i al sin ufuldkommenhed i kærlighedens tjeneste.

Comment

I al sin ufuldkommenhed.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 23/05-2018
ISBN13 9788743002369
Publisher Books on Demand
Genre Biografier & Erindringer
Pages 296
Weight (estimated) 301 gram
Language Danish  
Original language Danish