Det er jo mennesker

Dorte Kvist i samarbejde med Carl og Ingeborg Lomholt

Price
kr. 161,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Carl og Ingeborg Lomholdt fortæller om deres arbejde gennem 30 år i Horsens Statsfængsel som hhv præst og organist & korleder. Journalist Dorte Kvist får en bevægende og berigende beretning ud af de to ildsjæle.

Lomholts gerning på Slottet, som det nu nedlagte fængsel kaldtes, udfoldes i et stærkt portræt. De to har kæmpet for, at nogle af samfundets svageste kunne opretholde et minimum af anstændighed og livskvalitet bag mure og tremmer. Respekten for og kærligheden til næsten har drevet deres arbejde i fængslet, og ordentlighed og omsorg for det enkelte menneske, der uanset brøde, har brug for varme, relationer og udfoldelsesmuligheder, har været en rød tråd.
Smerten og bekymringen er selvsagt stor, når man er frihedsberøvet, men der er også humor og livsglæde, når Carl og Ingeborg Lomholt fortæller om deres liv med de indsatte.

★★★★★
Historier om menneskeskæbner fra Horsens Statsfængsel vækkes flot til live af præst og organist, der har haft virke på stedet gennem flere årtier. 
- Kristeligt Dagblad

Comment

Skæbner fra fængslet

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released Danmark, 17/03-2018
ISBN13 9788741004150
Publisher Eksistensen
Genre Biografier & Erindringer
Pages 152
Dimensions 210 × 143 × 16 mm
Weight 252 gram
Language Danish  
Original language Danish