Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Vildskud

Julie Hastrup

Price
kr. 189,00
Expected to ship
4-6 workdays

Our customers say:Johanna Ejby har mistet sin lille datter på en ferie i Italien. Livet er splintret, hun kan ikke få stumperne til at hænge sammen og begynder derfor i en sorggruppe for mennesker med kompliceret sorg.

En dag starter en ung kvinde i sorggruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun også en farlig hævntørst, en hævntørst, som langsomt breder sig i sorggruppen.

For hvor langt vil man gå for at hævne den, man har mistet?

Drabsefterforsker REBEKKA HOLM kæmper med at acceptere, at hendes svenske kæreste og kollega, Niclas, efter et drabsforsøg ikke længere er den Niclas, hun kendte. Og ingen kan garantere hende, at han nogensinde vil blive det igen.

En dag bliver hun kontaktet af en barndomsven, hvis unge søn, Elias, har fået nogle truende breve og anonyme telefonopkald – og det mærkelige er, at Rebekka selv har modtaget flere anonyme telefonopkald den seneste tid. Er der nogen sammenhæng?

Den unge Elias forsvinder pludselig, Rebekka får atter flere tavse opkald, og i sorggruppen kulminerer hævntørsten i et inferno af ulykker – og drab.

VILDSKUD er en nervepirrende krimi om sorg, hævn og selvtægt og om at mennesker ikke altid er dem, som de giver sig ud for at være.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 28/5-2020
ISBN13 9788740054101
Publisher Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Pages 448
Dimensions 230 × 155 × 44 mm
Weight 660 g
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Julie Hastrup

Hvis du kan lide Julie Hastrup, så måske...

See more

En del af: Julie Hastrup - Vildskud

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Nye og kommende bøger

See more

En del af: Populære krimier og spændingsromaner

See more

En del af: Krimi og Spænding