21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost

Jerk W. Langer; Louise Bruun

Price
kr. 210,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost.

Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med.

I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. 

Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. 

Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.

Kommentar

spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi med antiinflammatorisk kost

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 11th oplag
Released 08/09-2016
ISBN13 9788740030860
Publisher Politikens Forlag
Genre Krop og Sind, Div.
Pages 200
Dimensions 257 × 198 × 22 mm
Weight 872 gram
Language Danish
Original language Danish