Villa Serenas hemmelighed

Domenica de Rosa

Price
$ 22.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Skøn feel good-roman fuld af drama, romantik og hjertebanken under den italienske sommersol – fra forfatteren bag den populære krimiserie om Ruth Galloway.
På overfladen har Emily Robertsen det hele: et skønt, restaureret hus i Toscana, tre smukke børn og en succesfuld og opmærksom ægtemand. Men da selvsamme ægtemand pludselig dumper hende – via sms! – må Emily se nogle barske realiteter i øjnene. Hvordan skal hun klare sig langt fra alting med et elendigt italiensk ordforråd … og en psykotisk rengøringshjælp? Samtidig er singlelivet med børnene fyldt med udfordringer. Men som bekendt: Når én dør lukkes, åbnes en ny, og snart dukker en tiltrækkende fremmed mand op. Og hvis ellers Emily kan overgive sig, venter der hende muligvis et helt nyt liv fyldt med fantas­tiske oplevelser …
Domenica de Rosa er i Denmark bedst kendt som forfatter til den popu­lære krimiserie om Ruth Galloway, som hun skriver under navnet Elly Griffiths. Hun er halvt italiensk og har tidligere udgivet bestselleren To uger i Toscana.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released 19/5-2020
ISBN13 9788712060031
Publisher Gads Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 440
Dimensions 225 × 153 × 39 mm
Weight 714 g
Language Danish  
Original language English