Ulrik Torp: Mørkeland

Niels Krause-Kjær

Price
kr. 209,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:"Mørkeland" er Niels Kraus-Kjærs uafhængige fortsættelse af den filmatiserede bestseller-roman "Kongekabale".

Mistanke om svindel på højeste plan viser sig at trække tråde langt ind i det danske demokrati. En ung fuldmægtig i indenrigsministeriet myrdes, dagen før der udskrives folketingsvalg. Journalisten Ulrik Torp, der efter en fyringsrunde er endt på kontanthjælp, sendes af Jobcenteret i virksomhedspraktik på Dagbladet og begynder at skrive om mordet. Den unge fuldmægtig havde angiveligt fået færten af et omfattende bedrag, og sammen med en praktikant kommer Ulrik Torp på sporet af en lille kreds af tidligere politikere og topembedsmænd, der med alle midler synes parate til at forsvare samfundet mod en illiberal dagsorden styret af tweets og facebookopslag.

Ligesom "Kongekabale" bevæger "Mørkeland" sig i grænselandet mellem medier og politik og beskriver aktuelle politiske dilemmaer, ligesom den trækker den faktuelle historie om Firmaet - en privat efterretningstjeneste i Danmark dannet efter Anden Verdenskrig og angiveligt lukket ned i 1960?erne - ind i en nutidig sammenhæng.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 4th oplag
Released 16/05-2019
ISBN13 9788711910283
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Krimi og Spænding
Pages 304
Dimensions 233 × 162 × 34 mm
Weight 633 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Niels Krause-Kjær

Hvis du kan lide Niels Krause-Kjær, så måske...

See more

En del af: Krimi og Spænding

See more

En del af: Populære krimier og spændingsromaner

See more

En del af: Bøger topliste