Forbandede kærlighed

Colleen Hoover

Price
kr. 55,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.

?Forbandede kærlighed er årets must read! Jeg elskede hvert et ord, jeg følte hvert et øjeblik, og jeg vil aldrig glemme denne historie.? - Goodreads.com

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:

Spørg aldrig ind til fortiden.
Forvent ikke en fremtid.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

COLLEEN HOOVER (f. 1979) er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun har skrevet 10 romaner, hvoraf de 8 har ligget på New York Times? bestsellerliste, og hvoraf flere har været nomineret i kategorien Best Romance i Goodreads Choice Awards. Forbandede kærlighed er hendes debut på dansk.

?Kun Colleen Hoover kan fylde så meget talent ind i én enkelt roman.? - Jamie McGuire, forfatter til Beautiful Disaster-serien

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 02/01-2019
ISBN13 9788711542200
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Pages 373
Dimensions 200 × 133 × 25 mm
Weight 346 gram
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Colleen Hoover

Hvis du kan lide Colleen Hoover, så måske...

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Skønlitteratur