Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Pigeliv LOVE: Pigeliv LOVE 1 - Den magiske sommer

Sara Ejersbo

Price
kr. 96,00
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:Josefine har endelig fået lov til at tilbringe sommeren hos sin faster i sommerhuset. Om formiddagen skal hun stå i fasters iskiosk, og om eftermiddagen skal hun lære at surfe. Og hun har i hvert fald ikke tid til drenge og den slags.

Men på den allerførste dag møder hun Chris. Han er supersød, lækker, og han surfer - og så vil han meget gerne se Josefine igen. Det tegner til at blive en fantastisk sommer - lige indtil hun bliver advaret om, at Chris er en hjerteknuser, som er sammen med masser af piger hvert år. Josefine beslutter straks at holde sig på afstand, men så finder hun ud af, hvem hun skal dele vagter med i iskiosken ... Kan hun lade være med at falde for Chris, når hun ser ham hver eneste dag? Og er han virkelig så slem, som rygterne siger?

Pigeliv LOVE er en ny trilogi om pigerne fra Pigeliv, men denne gang handler det om den første forelskelse og - måske - det første kys.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 3/2-2020
ISBN13 9788702294262
Publisher Gyldendal
Genre Seriebøger
Pages 141
Dimensions 218 × 152 × 18 mm
Weight 333 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Alette Bertelsen
Cover Illustrator Pernille Ørum-Nielsen
Illustrator Pernille Ørum-Nielsen
Artist Marianne Bisballe Jensen