Manderlay

Manderlay

Price
kr. 59,95
Expected to ship
3-5 workdays

Our customers say:


Also available as:


Efter at have forladt Dogville bevæger Grace og hendes far sig, tungt armeret med gangstere, ned gennem USA.

I en afkrog af en af de amerikanske sydstater kommer de tilfældigvis forbi godset Manderlay, hvor alt, selv tiden, står stille.

Selvom slaveriet for længst er ophævet, lever beboerne på Manderlay i et brutalt system, der fastholder dem som herrer og slaver.

På trods af sin fars råd om ikke at blande sig, føler Grace det som sin forpligtelse at befri Manderlay.

Comment

Anden del (S) af von Trier's triology on USA, der fortsætter hvor "Dogville" slap, med at Grace ankommer til en by i det sydlige USA, hvor hun konfronteres med slaveri.

Efter at have forladt Dogville bevæger Grace og hendes far sig, tungt armeret med gangstere, ned gennem USA. I en afkrog af en af de amerikanske sydstater kommer de tilfældigvis forbi godset Manderlay, hvor alt, selv tiden, står stille.

Selvom slaveriet for længst er ophævet, lever beboerne på Manderlay i et brutalt system, der fastholder dem som herrer og slaver. På trods af sin fars råd om ikke at blande sig, føler Grace det som sin forpligtelse at befri Manderlay.

Ved hjælp af gangsternes rå våbenmagt går Grace i gang med at overbevise de skeptiske beboere på Manderlay om demokratiets velsignelser.

Se Trailer

Instruktør: Lars von Trier

Skuespillere: Bryce Dallas Howard Isach De Bankol Williem Dafoe Danny Glover Michal Abiteboul Lauren Bacall Jean-Marc Barr

Media Film     DVD
Released Danmark, 01/12-2005
EAN/UPC 5708758661195
Cat. no. DVD1403931
Weight (estimated) 124 gram
Region code Region 2 (Europa)
Language Danish   English  
Subtitles Danish
Please note This movie may not be subtitled in English
Director Lars Von Trier