In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
kr. 319,00
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:


 Prinsesse Puttenutte

Hannele Lampela


Beskrivelse

En charmerende fortælling om en lille, egenrådig pige, der sammen med sin magiske hund, Pølse, gør alle de ting, hun ikke må.

Prinsesse Puttenutte er i virkeligheden ikke en rigtig prinsesse. Men hun opfører sig som en, for hun kan godt lide at kommandere rundt med sine forældre og spise chokoladegrød hver eneste morgen. Men mor og far er strenge, og de har det med at bestemme det meste, så Prinsesse Puttenutte beder sin tryllehund om at trylle dem ad Hekkenfeldt til. Nu kan hun gøre, lige som hun vil. Men hvem skal så lave chokoladegrøden? Og hvorfor får man ondt i maven af at spise slik? Og hvorfor bliver man syg af at hoppe i vandpytter med bare tæer?

Prinsesse Puttenutte er den finske forfatter Hannele Lampelas børnebogsdebut om en lille pige, der er fast besluttet på at få det, som hun vil have det. Bogen indeholder tre fantasifulde historier om Prinsesse Puttenutte og er oplagt til højtlæsning, for både voksne og børn kan nyde den humoristiske tone og alle hovedpersonens skøre indfald. Bogen er illustreret af Ninka Reittu, hvis farverige billeder passer godt til de sjove og fantasifulde historier.

Item details

Media   Hardcover   (Bog med hård ryg)
Udgave   1st edition, 1st oplag
Released   25/04-2017
ISBN13   9788740613339
Publisher   Turbine
Genre   Børnebøger
Pages  88
Dimensions   206 × 171 × 14 mm
Weight   331 gram
Language   Danish
Original language   Finnish
Illustrator   Ninka Reittu