In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 229,95
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:


Lær at Spille: Lær at Spille Bas DVD

Ole Kibsgaard


Beskrivelse

"Lær at spille bas" er efterfølgeren til de populære "Lær at spille guitar" og "Lær at spille mere guitar" med Ole Kibsgaard, der indtil nu har solgt mere end 35.000 eksemplarer.

Ole Kibsgaard er både guitarist og bassist og har spillet professionelt i over 20 år. Ole er uddannet på Rytmisk Musik Konservatorium, hvor han i dag er docent og underviser i guitar m.m. Ole har spillet med Shu-bi-dua i 10 år, arbejder som studie-musiker og har bl.a indspillet for Aqua, Brdr. Olsen, Michael learns to rock, Søren Sko, Alberte og mange andre. Ole udgiver også solo-plader og er vært for Kaj & Andrea på DR1.

Kommentar

Begrænset personligt signeret 1. udgave.

De signerede eksemplarer bliver reserveret i den rækkefølge bestillingerne kommer ind - derefter leveres normalversionen med mindre andet er noteret på ordren.

Limited personally signed 1. edition will be reserved as orders arrive.

When out of stock the regular version will be delivered unless otherwise stated on the order

**********************************

"Lær at spille bas" er efterfølgeren til de populære "Lær at spille guitar" og Lær at spille mere guitar med Ole Kibsgaard, der indtil nu har solgt mere end 35.000 eksemplarer.

Denne gang introducerer Ole os til kunsten at spille bas, og både nybegyndere og øvede kan være med. Lær at spille bas viser Ole når han er bedst, og giver dig en grundig introduktion til bassen, håndgribelige råd og masser af gode tips.

Brugeren lærer at spille bas i sit eget tempo med en DVD menu, der gør det let at finde rundt i lektionerne. Denne dvd er til alle dem, der vil udlevere deres indre bassist, eller bare vil blive endnu bedre på bassen.

Ole Kibsgaard er både guitarist og bassist og har spillet professionelt i over 20 år. Ole er uddannet på Rytmisk Musik Konservatorium, hvor han i dag er docent og underviser i guitar m.m. Ole har spillet med Shu-bi-dua i 12 år, arbejder som studie-musiker og har bl.a indspillet for Aqua, Brdr. Olsen, Michael learns to rock, Søren Sko, Alberte og mange andre. Ole udgiver også solo-plader og er vært for Kaj & Andrea på DR1.

Item details

Media DVD
Antal enheder × 2
Udgave 1st edition
Released Danmark, 23/08-2010
ISBN13 9788771081374
Label ArtPeople
Cat. no. APDVD60271
Genre Video, Div.
Dimensions 192 × 136 × 15 mm
Weight 103 gram
Language Danish
Original language Danish
Please note This movie may not be subtitled in English