In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Normal price
DKK 169,95
Your price
DKK 129,95
You save
24%
Expected to ship
2-4 workdays

Our customers say:


 Ternet Ninja


Beskrivelse

Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specialklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke...

Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand; Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske Phillip Eberfrø. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden.. og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn.

Begreber der ligger langt fra Askes hverdag. Ternet Ninja vinder Askes tillid og hjælper ham med effektivt at få styr på alle sine problemer.

Aske afgiver forinden et højtideligt løfte om at gengælde tjenesten og hjælpe Ternet Ninja med sin mission (uden dog at ane hvad missionen går ud på) et løfte som Ternet Ninja, har i sinde at holde Aske fast på..

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, står - sammen med flere af nøglefolkene fra biografsuccesen Terkel i Knibe" - i spidsen for den animerede filmudgave af sin børnebogs-bestseller "Ternet Ninja". Ternet Ninja er en film for både børn og voksne. Den står på masser af action, humor, lidt gys og en god knivspids moralsk opsang. Folk der i sin tid har set og nydt "Terkel i Knibe" vil få et glædeligt gensyn med flere af de gamle karakterer.

Item details

Media   DVD
Released   12/04-2019
EAN/UPC   5708758723756
Weight (estimated)   124 gram
Region code   Region 2 (Europa)
Language   Danish
Subtitles   Danish
Please note   This movie may not be subtitled in English

See more

En del af: Nye og kommende film

See more

En del af: Ternet Ninja

See more

En del af: Film på lager

See more

En del af: DVD & Blu-ray Lager