In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 199,95
Your price
DKK 147,00
You save
26%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


SKAM råmanuskripterne: SKAM Sæson 2, Noora

Julie Andem


Beskrivelse

Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener, der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.

Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og andet bind handler om Noora, som er den smukke pige i venindegruppen. Hun har tilsyneladende styr på sit eget liv og hjælper andre med deres. Men Noora kæmper med at leve op til det hele og må indse, at »mennesker har brug for mennesker«. Manuskriptet er en kærlighedshistorie mellem 1.g.'eren Noora og William fra 3. g.

Pressen skriver:  »I Råmanus bøgerne er der meget der ikke er med i serien. Der er scener der er skrevet men ikke optaget, der er optagede scener der er blevet slettet. Der er sætninger der ikke er de samme som i serien […] Der er massere af små finurligheder med i bogen, som jeg synes er mega vigtige. Og derfor er det fedt at have bogen.« ***** - Krummeskrummelurer

 

»Det bedste ved, at Høst& Søn udgiver alle fire manuskripter, er, at jeg og alle andre SKAM-fans får lov at opleve hele historien på egen hånd. Derfor er det bestemt værd at læse manuskriptet, selvom man har set serien. Man får for det første indblik i Julie Andems geniale hjerne, men derudover får man en helt anden oplevelse, når man gennemlever historien via skrevne ord. « - 8/10, AnnaM, Boggnasker.

Item details

Media Bound   (Indbundet bog)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 14/01-2019
ISBN13 9788763861496
Publisher Høst & Søn
Genre Ungdomsbøger
Pages 240
Dimensions 224 × 148 × 24 mm
Weight 575 gram
Language Danish
Original language Norwegian
Cover Artist Jette Aagaard Enghusen
Cover Illustrator Snøhetta
Artist Christensen Grafisk

See more

Mere med Julie Andem

Hvis du kan lide Julie Andem, så måske...

See more

En del af: Populært blandt skolebiblioteker

See more

En del af: Populære ungdomsbøger

See more

En del af: NYE & KOMMENDE BOGUDGIVELSER