Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre

Nina Lynggaard Jørgensen

Price
kr. 77,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Jeg er sååååååå træt af at høre på alle de forældre, der brokker sig over, at deres børn er kommet i teenagefasen. For hvad nu, hvis det i virkeligheden er omvendt? Altså at det ikke er teen- ageren, der kommer ind i en svær fase – men i virkeligheden ens forældre? 
Den tanke slog ned i hovedet på mig for et par år siden. Så besluttede jeg mig for at skrive mine tanker ned. Jeg fandt på et begreb, jeg kalder “ Parentyfasen”. 
Jeg har lagt mærke til, at der efterhånden er mange voksne, der først får børn, når de kommer i 30’erne. Det vil sige, at når forælderene rammer overgangsalderen, sker der det uheldige, at barnet samtidig bliver teenager. Overgangsalderen hænger sammen med hormonforstyrrelser, tendens til humørsvingninger, søvnbesvær og meget mere. Lyder det ikke lidt som de samme symptomer, man ynder at hæfte på os teenagere? 
Ordet teenager bruges oftest negativt – og det vil jeg gerne ændre på. I Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre kan du læse mine tanker om, hvordan man kommer igennem teenageårene uden alt for store skrammer. Og hvordan man kan lære at håndtere de forældre, der er hårdest ramt af de udfordringer, de står med i voksenlivet. Forældre er velkomne til at læse med. 
Bogen giver glimrende eksempler fra livet med en voksen i overgangsalderen (eller “ Parentyfasen” – og som man kan læse, er der nok af situationer at referere til! Bogen er egnet som en kærlig gave til børn, forældre, bedsteforældre, lærere, konfirmander – og andre, som forsøger at forstå, hvorfor det indimellem slår gnister mellem to generationer under samme tag. 
Om forfatteren Nina Lynggaard Jørgensen (nu 16 år) har skrevet denne letlæselige, sjove og anderledes bog, hvor hun vender begreberne “teenagefase møder overgangsalder” lidt på hovedet i et underholdende sprog. 

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 3rd oplag
Released 09/10-2019
ISBN13 9788793679832
Publisher Muusmann Forlag
Genre Ungdomsbøger
Pages 95
Dimensions 212 × 154 × 12 mm
Weight 260 gram
Language Danish  
Original language Danish

Hvis du kan lide Nina Lynggaard Jørgensen, så måske...

See more

En del af: Børn og Unge

See more

En del af: Populære ungdomsbøger

See more

En del af: Bøger: Mest populære

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger