Det der ikke slår os ihjel #3: Fanget i Caribien?

Pamela Fagan Hutchins


Et lig ved døren og en forsvundet ægtemand gør, at Katie får brug for al den voodoo, hun kan mønstre, for at løse dette tropiske mysterium. Katie Connell er lykkeligt gift og lever det glade ø-liv på St. Marcos. Men netop som hun tror, at hun er faldet til ro med sin drømmemand, Nick, og deres vidunderlige børn, opdager hun liget af en fremmed lige uden for deres hjemsøgte hus. Offerets chef, der har netværk og penge, hyrer Katie og Nick til at undersøge sagen. Det fører dem til en skræmmende hemmelighed om det hus, som er deres hjem.  
Men før Katie får tid til at fordøje de nye oplysninger, forsvinder Nick sporløst, og som om det ikke var nok, truer den usamarbejdsvillige politichef med at sætte hende på gaden. Kan Katie finde sin mand uden hjælp, før sporet bliver koldt, eller kommer magtfulde kræfter til at sende hende alt for tidligt i graven? 
Fanget i Caribien? understreger, hvorfor Pamela Fagan Hutchins har vundet både 2014 Amazon Breakthrough Novel, Houston Writers Guild Mainstream Novel Contest 2010, Writers League of Texas Manuscript Contest 2012, Houston Writers Guild Ghost Story Contest samt adskillige andre priser. 

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 18/10-2018
ISBN13 9788793544871
Publisher Palatium Books ApS
Genre Skønlitteratur, Div.
Pages 298
Dimensions 217 × 140 × 20 mm
Weight 365 gram
Language Danish
Original language English
Cover Artist Grid, Silvana Nikolic