Tværprofessionelt samarbejde

Andy Højholdt

Price
$ 24.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I Tværprofessionelt samarbejde – i teori og praksis viser forfatteren, hvorfor det er vigtigt at prioritere tværprofessionelt samarbejde, og hvilke krav et sådant samarbejde stiller til de professionelle i omskiftelige og ofte krævende arbejdssituationer.

Bogens teoretiske kapitler belyses med praksiseksempler fra det sociale, det sundhedsfaglige og det pædagogiske område og understøttes af mange refleksionsøvelser og modeller. I bogens sidste del gennemgår forfatteren, hvordan man kan undersøge og analysere tværprofessionelt samarbejde.

Denne udgave af bogen er blevet gennemgående revideret i lyset af de nye uddannelsesbekendtgørelser for professionshøjskolerne, og der er desuden tilføjet et kapitel om læringsteori. Kapitlet om læringsteori præsenterer, hvordan man læringsteoretisk kan forstå tværprofessionelt samarbejde som en særlig tilgang til læring i praksis.

Bogen henvender sig både til studerende på tværprofessionelle forløb på professionsuddannelserne og til professionelle inden for de mange praksisfelter, hvor tværprofessionelle samarbejdsformer er en nødvendig del af arbejdet.

Andy Højholdt er lektor ved Professionshøjskolen Metropol og mangeårig underviser i og foredragsholder om bl.a. tværprofessionelt samarbejde.

Test: Kan du skelne mellem flerfagligt, tværfagligt og tværprofessionelt samarbejde?

Video: Andy Højholdt om første del i bogen "Tværprofessionelt samarbejde"

Video: Andy Højholdt om anden del i bogen "Tværprofessionelt samarbejde"

Video: Andy Højholdt om fjerde del i bogen "Tværprofessionelt samarbejde"

Comment

I teori og praksis

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 2nd edition, 4th printing
Released 21/1-2016
Original release date 2013
ISBN13 9788741262185
Publisher Gyldendal
Genre New Age     Alternativ Behandling
Pages 159
Dimensions 232 × 160 × 13 mm
Weight 262 g
Language Danish  
Original language Danish