Dan Sommerdahl: Dybt at falde

Anna Grue

Price
kr. 105,00
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Lilliana, en ung stilfærdig kvinde, findes stranguleret på byens mest trendy reklamebureau en råkold novemberaften. Opklaringen viser sig at blive mere end almindeligt kompliceret. Den døde er nemlig så godt som anonym; hun har intet efternavn, ingen adresse, intet personnummer. Selv ikke Lillianas arbejdsgiver kender til hendes eksistens, og der er tilsyneladedende ingen, der savner hende.

Efter få dage findes endnu en myrdet kvinde. Også hun er anonym, men dødsårsagen er en helt anden. Hænger de to forbrydelser overhovedet sammen?

Ved et tilfælde blandes reklamemanden Dan Sommerdahl ind i efterforskningen, og han opdager et spind af hemmeligheder lige under overfladen i den fredelige provinsby. Langsomt tegner et uhyggeligt billede sig - af hvid slavehandel, kynisk udnyttelse og misforstået godgørenhed.

Dybt at falde er første bind i en ny dansk krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. Handlingen udspiller sig i Christianssund, en fiktiv provinsby et sted på Sjælland.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 9th edition, 1st oplag
Released 12/04-2018
Original release date 2007
ISBN13 9788740049268
Publisher Politikens forlag
Genre Pb, Krimi og Spænding
Pages 302
Dimensions 221 × 145 × 25 mm
Weight 356 g
Language Danish  
Original language Danish