Den hvide død

Robert Galbraith

Price
kr. 220,00
Expected to ship
3-4 workdays

Our customers say:Da Billy, en plaget ung mand, opsøger Cormoran Strike og fortæller om en forbrydelse, han så, da han var lille, efterlader det privatdetektiven dybt foruroliget.

Strike og hans tidligere assistent Robin Ellacott – nu partner i detektivbureauet – forsøger at komme til bunds i Billys historie og føres ad kringlede veje gennem Londons gyder til de hemmelighedsfulde gange i parlamentet og et smukt, men dystert herresæde langt ude på landet.

Sideløbende med denne labyrintiske efterforskning er Strikes eget liv langt fra enkelt: Hans nye berømmelse hæmmer hans muligheder som privatdetektiv, og forholdet til hans tidligere assistent er presset. Strike har mere end nogensinde brug for Robin i sit arbejde, men deres personlige forhold er mere indviklet end som så …

Den hvide død er et nervepirrende mysterium og en spændende fortsættelse af historien om Cormoran Strike og Robin Ellacott.

Romanen er skrevet af J. K. Rowling under pseudonymet Robert Galbraith. J. K. Rowling er forfatter til Harry Potter-serien og Den tomme plads.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1st edition, 2nd oplag
Released 04/12-2018
ISBN13 9788702277692
Publisher Gyldendal
Genre Krimi og Spænding
Pages 672
Dimensions 239 × 168 × 54 mm
Weight 1.119 gram
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Martin Dennis