In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 150,00
Your price
DKK 121,00
You save
19%
Expected to ship
1-2 workdays

Our customers say:


Dicte serien: Dødvægt

Elsebeth Egholm


Beskrivelse

Under en storm i Middelhavet mellem Malta og søsterøen Gozo kæntrer en flygtningebåd fra Libyen.

Dicte og kæresten Bo er på vej til Gozo med et hold fotoelever og bliver vidner til katastrofen. Bos mønsterelev, Natasha, klikker løs med kameraet og indfanger både færgens søsyge passagerer, de døde afrikanere i havet og overraskelsen: liget af en ung, hvid kvinde, der flyder i bølgerne mellem sorte mænd.

Da Bo og Natasha senere forsvinder, kæder Dicte og den lokale efterforsker Jack Spiteri det sammen med Natashas fotos. En af færgens passagerer ligner nemlig til forveksling den døde kvinde i havet. Og da Natashas lig findes for foden af klipperne, mens Bo er pist væk, stiller spørgsmålene sig for alvor i kø: Hvem er de to identiske piger, og hvorfor skulle den ene dø? Hvad er det for en viden, der har kostet Natasha livet?

For at kende Bos skæbne, er Dicte nødt til at arbejde tæt sammen med en mand, hun er mere end tiltrukket af. Efterforskningen kører op i gear, da liget af endnu en ung pige skyller op på Siciliens kyst, og en samvittighedsplaget Dicte må forholde sig til den gamle sandhed, at hvide liv tillægges større værdi, end sorte.    

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1st edition, 4th oplag
Released Danmark, 01/08-2015
ISBN13 9788740019674
Publisher Politikens Forlag
Genre Krimi og Spænding
Pages 400
Dimensions 233 × 148 × 35 mm
Weight 671 gram
Language Danish
Original language Danish