In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 299,95
Your price
DKK 256,00
You save
15%
Expected to ship
Unknown

Our customers say:


Værgeløs

Sara Paretsky


Beskrivelse

Vics kvarter er ved at blive overtaget af "yuppier", der med deres bidselsko og sorte mapper vil gøre området mere eksklusivt. Skatterne ryger i vejret og almindelige mennesker som Vic, der lever fra hånden til munden, presses til at følge med – eller pakke sammen og forlade denne del af byen. Værst går det dog ud over gamle Hattie Frizell og hendes fem hunde, der i yuppiernes øjne er bydelens værste skamplet. Da Hattie indlægges på hospitalet, er naboparret advokat Todd Pichea og hans kone Chrissie ikke sene til at melde sig som den gamle kvindes juridiske værger. Vic bliver involveret i sagen, men inden længe bliver hun del af endnu en redelighed, da underboens gode, gamle ven er forsvundet. I forsøget på at løse begge sager afdækker Vic en skandale, der har forbindelse til en af byens ældste og mest magtfulde familier. Ud over at kæmpe med myndigheder og bedragere bliver Vic pludselig fanget i en personlig kamp, hvor venner bliver til fjender, og hvor hun pludselig må stå ansigt til ansigt med sin eksmand Dick Yarborough.

Sara Paretsky, født 8. juni 1947 i Iowa, USA, er en amerikansk forfatterinde. Hun er mest kendt for at have skrevet serien om privatdetektiven V. I. Warshawski, og Paretsky krediteres ofte for at have været den første til at omdanne kvindens rolle og image i krimigenren.

"V. I. Warshawski er, som det sjældent er set blandt fiktive privatdetektiver, en fuldt ud realiseret karakter... Sara Paretskys følsomhed og moralske perspektiv, kombineret med hendes fine talent, gøre hende til en betydningsfuld, amerikansk romanforfatter." - Mostly Murder

Lindhardt og Ringhof genudgiver den anmelderroste og af krimifans højtskattede serie om privatdetektiven V. I. Warshawski, bedre kendt som Vic. Serien foregår i 80'erne og 90'ernes Chicago, hvor Vic gang på gang vikles ind i gådefulde mysterier. Der kan trækkes paralleller til Raymond Chandlers Philip Marlowe-karakter, men for fans af femikrimi-genren må serien om V. I. Warshawski siges at være moderskibet!

Sara Paretsky, født 8. juni 1947 i Iowa, USA, er en amerikansk forfatterinde. Hun er mest kendt for at have skrevet serien om privatdetektiven V. I. Warshawski, og Paretsky krediteres ofte for at have været den første til at omdanne kvindens rolle og image i krimigenren.

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 2nd edition, 1st oplag
Released 28/03-2018
ISBN13 9788711835760
Publisher Saga
Genre Krimi og Spænding
Pages 537
Weight (estimated) 458 gram
Language Danish
Original language Danish