In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 349,95
Your price
DKK 257,00
You save
27%
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Lykkebarn med far

Christoph Hein


Beskrivelse

Konstantin Boggosch bliver født ved Anden Verdenskrigs afslutning. Han er et ”lykkebarn” som redder moderen fra de russiske officerers overgreb, da hun som højgravid sætter sig op mod deres hærgen i efterkrigstidens Tyskland. Men familien Boggosch har en lang slagskygge, faren er dømt nazistisk krigsforbryder, og det kainsmærke hænger ved familienavnet.

Christoph Hein formår i én lang bevægelse at beskrive tres år af det moderne Tysklands historie. ” Lykkebarn med far” er en mands historie, men samtidig et delt lands skæbne. Den totalitarisme der blev lagt i graven ved krigens afslutning, genopstår få år senere som DDR. Hein beskriver som ingen anden, hvad det vil sige, at være overgivet til den Østtyske statsræsons luner, at kæmpe konstant for en frigørelse, som måske kun kan ende med en erkendelse af, at sted og arv ikke kan omgås. Selv da Konstantin skifter efternavn og flygter til Marseille for at blive fremmedlegionær, ja, så følger faderens skygge efter.

Christoph Heins forfatterskab er blevet belønnet med talrige priser. Han betragtes sammen med Christa Wolf og Stefan Heym som en af Østtysklands vigtigste forfattere, ikke mindst efter landets opløsning i 1989.

Item details

Media Booklet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 18/01-2019
ISBN13 9788702235135
Publisher Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Pages 496
Dimensions 222 × 145 × 32 mm
Weight 637 gram
Language Danish
Original language German
Cover Artist Martin Dennis