In case cover and title do not match, the title is correct

Tell your friends about this item:

Suggested retail price
DKK 150,00
Your price
DKK 115,00
You save
23%
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:


Jeg ringer til mine brødre

Jonas Hassen Khemiri


Beskrivelse

En bil er eksploderet i Stockholm. Amor bevæger sig igennem en paranoid, politifyldt by på jagt efter en reservedel til en boremaskine. I forlommen har han en mobil. I baglommen en kniv. Han skal svare når Shavi ringer og han skal stoppe med at stalke Valeria. Men frem for alt skal han opføre sig maksimalt normalt. Igennem 24 intense timer befinder vi os i Amors hoved, hvor grænserne mellem gerningsmand og offer, kærlighed og kemi, paranoia og virkelighed langsomt udviskes.

Det er en fantastisk bog. Teksten stødes frem som en lyd: ringetoner, trafikstøj, sirener, fodtrin. Man vil læse den højt. Det er i vores kroppe at samfundet begynder, det er der rædslen vokser, det er der striden står. Det er samfundskroppens puls der strømmer ud af denne her lille bog [Kulturnyheterna SVT]

Jonas Hassen Khemiri, født i Sverige i 1978, er den internationalt anerkendte forfatter bag fem romaner og seks teaterstykker. Hans værker er oversat til mere end 20 sprog, og hans drama er opført af mere end 100 forskellige teatergrupper verden over. Hans første to romaner Et øje rødt og Montecore: en unik tiger modtog flere priser i Sverige, inklusiv bedste skønlitterære debut og Sveriges Radios romanpris, mens hans forrige roman Alt det jeg ikke husker blev tildelt Augustprisen, Sveriges mest prestigefyldte litteraturpris, i 2015.

Item details

Media Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave 1st edition, 1st oplag
Released 20/01-2019
Original release date 2018
ISBN13 9788792655653
Publisher Forlaget Korridor
Genre Skønlitteratur
Pages 118
Dimensions 180 × 120 × 10 mm
Weight 140 gram
Language Danish
Original language Danish
Cover Artist Mattias Wohlert
Cover Illustrator Mattias Wohlert
See more

Mere med Jonas Hassen Khemiri

Hvis du kan lide Jonas Hassen Khemiri, så måske...

See more

En del af: Bogudgivelser, nyt