Agenda

Daniel Jul

Price
kr. 79,95
Expected to ship
6-8 workdays

Our customers say:Debut-EP fra 21-årige Daniel Jul, der tidligere har haft flere singler i rotation på dansk radio I både P4 og på P5. Daniel Jul har spillet et utal af koncerter og bl.a. varmet op for Johnny Madsen, Juncker og Aura.

"Agenda indeholder en samling sange, som er en slags lommebog over, hvad jeg har gået og grublet over de sidste par år. Fælles for alle sangene er, at de tager afsæt i mit eget liv. De handler om at slippe væk fra det hele i bedste Joanna-stil, om at bestige bjerge og gå efter sin drøm. De handler om at elske og miste, om stunder hvor der er allermørkest, og om et samfund, hvor penge er vigtigere end alt andet. Det er sange, der handler om livet, som jeg ser det.

"Agenda", fordi det er et ord, som rummer mange synonymer og er egentlig ret tvetydigt. Ordet stammer fra latin og betyder at agere på noget, men det kan også betyde notesbog, eller en form for dagsorden. Med EPen har jeg sat min egen dagsorden og brugt de noter, jeg har taget gennem min rejse i musikken og ageret på dem Agenda." Daniel Jul.

EPen er langt hen ad vejen en opsamling på de singler, er blevet udgivet siden underskriften med Target Records i 2018. Efter snart 2 hæsblæsende år med op mod 100 koncerter bl.a. som support for Juncker, Aura, Mathilde Falch, og Johnny Madsen er det en mere erfaren herre, der slutter 2019 med en debut-EP.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Udgave EP edition
Released 15/11-2019
EAN/UPC 5700907267173
Label TAR
Weight (estimated) 124 gram