Through the Walls

WhoMadeWho

Price
kr. 139,95
Expected to ship
3-5 workdays

Our customers say:


Also available as:


Den eksperimenterende poptrio WhoMadeWho udgiver deres sjette album Through the Walls den 19. januar 2018.

WhoMadeWho er mere end noget andet et band, der udstråler og kanaliserer en enestående energi. Både gennem deres legendariske live performances, deres sangskrivning og sagnomspundne DJ-sets. De er en energisk helhed i konstant udvikling, med en bred vifte af kritikerroste udgivelser bag sig.

Through the Walls er trioens sjette studiealbum, der følger op på det snart fire år gamle og højst kritikerroste album Dreams, der bl.a. scorede hele 6 stjerner i Gaffa. Den nye plade er produceret i samarbejde med deres musikalske legekammerater, elektro-duoen Kenton Slash Demon (der består af to af medlemmerne fra When Saints Go Machine).

Med de 12 nye og vidtspændende sange ser vi Jeppe Kjellberg (sang, guitar), Tomas Barfod (trommer) og Tomas Høffding (vokal, bas) tilbage i den samme velkendte, musikalske legesyghed, der var med til at forme dem. Bandet udforsker samtidig nye sider af deres kreativitet, sangskrivning og produktion. Sangene er lige dele episke, inderlige, svævende og pulserende, og bandets øjne er i den grad mere end nogensinde rettet mod stjernerne. Gennemsyret af bandets umiskendelige lyd og lyden af ​​de beats, der formede dem, er WhoMadeWho igen klar til for alvor at sætte gang i festen.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 19/01-2018
EAN/UPC 5054197938528
Label SPV
Cat. no. IMT9793852.2
Genre Pop
Weight (estimated) 124 gram