Beyondless

Iceage

Price
kr. 169,95
Expected to ship
3-5 workdays

Our customers say:


Also available as:


Den 4. maj er danske Iceage ude med deres nye album Beyondless, der bliver den længeventede opfølger til Plowing Into The Field of Love fra 2014. Der er her tale om det fjerde udspil fra gruppen, der forud for udgivelsen har sendt singlerne Catch It, Pain Killer, Take It All og The Day The Music Dies.

Der er gået godt og vel fire år siden udgivelsen af Plowing Into The Field of Love, der for alvor cementerede Iceage som en af Danmarks mest interessante musikkonstellationer med den karismatiske Elias Bender Rønnenfelt i front. Vi skal dog ikke længere tilbage end Haven Festival sidste sommer, hvor gruppen spillede koncert og præsenterede nye numre for et dansk publikum.

Ventetiden blev siden forløst i den massivt gyngende førstesingle Catch It, der udkom den 12. februar 2018. Kort tid efter fulgte offentliggørelsen af Beyondless samt sangen Pain Killer, der med sine bragende guitarflader og stormende hornsektioner samt en uventet gæstevokal fra amerikanske Sky Ferreira fortsat skruede forventningerne i vejret til det kommende udspil.

Media Musik     LP   (LP VINYL)
Released 04/05-2018
EAN/UPC 0744861132615
Weight (estimated) 300 gram