Crush

The Rumour Said Fire


Det var næsten for godt til at være sandt. Hvor de fleste bands er flere år om at slå huller i den danske musikbranche, havde The Rumour Said Fire dårligt udgivet debut-epen The Life And Death Of A Male Body, før det hele for alvor tog fart med superhittet "The Balcony" i 2009. Men der var også en bagside af medaljen. Bandet fik meget hurtigt meget travlt, og måske også mere travlt end godt er for et ungt band, der stadig var ved at lære at spille sammen. Efter udgivelsen af det andet fuldlængdealbum, Dead Ends i 2012, trak vennerne midlertidigt stikket i deres fælles musikprojekt.

Efter halvandet år mødtes de dog igen i Tambourine Studios i Malmø, hvor de begyndte at tracke de sange, Jesper Lidang havde skrevet, mens bandet var sat på pause. Og pludselig var magien der igen. Resultatet er albummet Crush.

Jesper Lidang siger bl.a. følgende om det nye album: "Crush handler om livet nu og her. Om frygten for at miste jordforbindelsen i altings flygtighed. Om at prøve at holde fast i hinanden. Ansigt til ansigt og hud mod hud. Den handler om kærlighedens mange afskygninger. Både forelskelsens smukke tåger, men også nedturene, når solen står op og rastløsheden sætter ind. Om det arbejde, livet er [...]"

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 28/04-2017
EAN/UPC 0602557404289
Cat. no. 060255740428
Weight (estimated) 124 gram