Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Blue & Lonesome (Jewel Case)

The Rolling Stones

Price
kr. 79,95
Expected to ship
8-11 workdays

Our customers say:Første studiealbum i over et årti for den legendariske gruppe - med covernumre af forskellige Blues-favoritter

Blue & Lonesome fører bandet tilbage til deres rødder med passionen for blues, som altid har været at spore i The Rolling Stones. Albummet blev indspillet på blot tre dage i december 2015 i British Grove Studio, kun et stenkast fra Richmond og Eel Pie Island, hvor Stones startede med at spille på diverse pubs og klubber som et ungt blues-band.

Deres tilgang til det nye album var, at det skulle være spontant og indspillet live uden efterfølgende overlejrede optagelser. Selve bandet blev under indspilningerne akkompagneret af deres tourkammerater Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (keyboards) og Matt Clifford (keyboards), mens også Eric Clapton medvirkede på to af numrene, da han alligevel var i studiet ved siden af for at indspille sit seneste album.

På albummet ærer Stones deres tidlige blues-dage, hvor de spillede musik af artister som Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter og Hownlin' Wolf. Blue & Lonesome indeholder derfor en række fantastiske covers af netop disse blues-legenders sange.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Specielt cover Jewel Case
Released 2/12-2016
EAN/UPC 0602557238389
Label Universal Music
Cat. no. 06025572383
Genre Musik, Cd, Div.
Dimensions 125 × 142 × 10 mm
Weight (estimated) 124 g


See more

Mere med The Rolling Stones

Hvis du kan lide The Rolling Stones, så måske...

See more

En del af: CD'er til 79,95

See more

En del af: Rolling Stones